diumenge, 28 de setembre de 2014

LLISTAT ACTIVITATS

Us adjuntem el llistat d'inscrits de les activitats extraescolars i famílies, també us recordem que, tant les activitats d'alumnes com les de famílies, comencen el dilluns 29 de setembre, de forma esglaonada, excepte:

 • TAEKWONDO. Començarà el dia 1 d'Octubre.
 • ​ESCOLA DANSA​ BEGOÑA RAMOS. Començarà el dia 1 d'Octubre.

També informem que les famílies que s'hagin inscrit a l'activitat d'anglès per adults, el dilluns 29 de setembre, es realitzarà una prova de nivell per acabar de configurar els grups. En cas que no pugueu assistir aquell dia, es farà el primer dia que aneu a l'activitat.

Aprofitem per fer un recordatori del funcionament de les mateixes.


ACTIVITATS PER ALUMNES

***Recordeu apuntar a les agendes dels vostres fills les activitats i horaris que realitzaran, el professorat us ho agrairà i evitarem malentesos***

MIGDIA

 • Alumnes NO USUARIS DEL MENJADOR. El punt de trobada s'ha establit al menjador a les 13:55 hores, on els monitors de les activitats que es realitzin al migdia recolliran als alumnes i els portaran a la classe corresponent.

TARDA

 • SORTIDA:
  • ESPORTIVES. TOTS els alumnes que, independentment del curs, realitzin activitats esportives, sortiran per la porta de 3er al costat del gimnàs (porta de reixa façana principal).
  • RESTA ACTIVITATS. TOTS els alumnes que, independentment del curs, realitzin qualsevol activitat a l'interior de l'edific (anglès, teatre, música...), sortiran per la porta principal.

 • EQUIPACIONS. Recordeu que per poder practicar les activitats esportives, els vostres fills amb roba i calçat còmode i apte per fer l'esport en que estiguin inscrits. En el cas del Taekwondo s'han de portar sabatilles tipus «xineses» i el «dobok»

ACTIVITATS PER FAMÍLIES

ESPORTIVES
 • HORARIS. Entrada per la porta principal de l'escola. Les activitats per famílies s'iniciaran a les 15:15 h i finalitzaran a les 16:15h. NO ES PODRÀ ACCEDIR a l'escola fins que tots els alumnes hagin accedit a les seves aules. Al moment de la sortida de l'activitat NO ES PODRÀ ROMANDRE a l'interior de l'escola a esperar a recollir als vostres fills, s'haurà de sortir fora.
 • LLOC ACTIVITATS. Les activitats es desenvoluparan en la planta superior de l'escola, zona superior de les aules de primària. Els monitors de les activitats indicaran quines aules correspondran segons l'activitat que es realitzi.
 • EQUIPACIONS. Recordeu portar roba i calçat còmode i apte per fer l'esport en que us heu inscrit, així com portar una estoreta per posar al terra.

RESTA ACTIVITATS
 • ENTRADA. Entrada per la porta principal de l'escola. NO ES PODRÀ ACCEDIR a l'escola fins que hagin sortit tots els alumnes, moment en que us dirigireu a les aules on es desenvolupin les activitats.
 • SORTIDA. Al moment de la sortida de l'activitat NO ES PODRÀ ROMANDRE a l'interior de l'escola a esperar a recollir als vostres fills, s'haurà de sortir fora.


Gràcies per la vostra col·laboració.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada