PREGUNTES FREQÜENTS

Què és una Associació de Famílies d'Alumnes (A.F.A)?
És un col·lectiu de persones associades, que la seva preocupació principal és defensar els interessos dels pares, mares i tutors d'alumnes i saber i participar en tot el que envolta el món de l'educació

Quins interessos defensa l’A.F.A?
La dels pares, mares i tutors dels alumnes en tot el que concerneix al món de l'educació respecte als alumnes (Llei 12/2009 d'educació).

Quines finalitats o objectius persegueix l'A.F.A?
l'A.F.A., té com a fi, ser la llera de participació col·lectiva dels pares, creada per col·laborar amb el col·legi en l'educació, formació i instrucció dels nostres fills.

Quin és el màxim òrgan de govern de l’A.F.A?
L'Assemblea General degudament convocada d'acord amb els estatuts i que està representada per la Junta Directiva, triada en la mateixa.

Què és l'Assemblea General de l’A.F.A?
És l'organisme de participació de tots els associats de l'A.F.A., que són convocats per la Junta Directiva per decidir les actuacions que ha de seguir l'A.F.A. d'acord amb els estatuts i la legislació vigent.

Què ha d'aprovar l'Assemblea General de l’A.F.A?
Com a mínim, les despeses i ingressos que s’han generat durant l'exercici, pressuposats per al proper, quotes dels associats i les directrius a seguir durant l'exercici dins de la legislació vigent i els seus propis estatuts, així com l'elecció o revocació de la Junta Directiva.

Què és la Junta Directiva de l’A.F.A?
És un òrgan de gestió i execució de l’A.FA., composta mínimament per un President/-a, Secretari/-a i Tresorer/-a i la resta si els hi hagués Vocals, les directrius de les quals estan marcades per l'aprovat per l'Assemblea General, els estatuts de l’A.F.A i legislació vigent a cada moment.

Com fer-se soci?
Per donar-se d'alta en l'associació solament fa falta emplenar el full d'inscripció o el formulari, que trobaràs a la secció “FES-TE SOCI DE l'A.M.P.A.”. Per fer-lo arribar et donem dues opcions: la més còmoda i ràpida, des del mateix formulari tens l’opció d’enviar-lo una vegada emplenat. O bé, una vegada emplenat, l'imprimeixes i ho portes a l’oficina de l'A.F.A. i l’entregues en mà, i així de pas, ens anem coneixent.

Quant és la quota que hauré de pagar?
La quota de soci és de 22€ ANUAL I PER FAMÍLIA, és a dir, que encara que tinguis diversos fills a l’escola solament es paga una quota. Recorda que el pagament de la quota l'has de fer al nostre compte. 

En què em beneficia formar part de l’A.F.A.?
En moltes coses: descomptes per als socis, poder realitzar la gran majoria de les activitats extraescolars, beneficiar-te de les subvencions de l'associació, aportar les teves idees i plantejaments de millora i tenir un òrgan que t'escolta, et representa i fa que la teva opinió sigui escoltada.

En què es beneficia l’A.F.A que tu siguis soci?
En què, quants més siguem, més aconseguirem. Aportació econòmica, ajuda, col·laboració i idees són fonamentals per al bon funcionament, desenvolupament i actuació de l'A.M.P.A.. Uneix-te, participa, involucra't i beneficia't d'aquesta oportunitat. Et necessitem!!!