FES-TE SOCI!!!Com fer-se soci?
Per donar-se d'alta en l'associació solament fa falta emplenar el full d'inscripció o el formulari, que trobaràs al final d'aquesta secció. Per fer-lo arribar et donem dues opcions: la més còmoda i ràpida, des del mateix formulari tens l’opció d’enviar-lo una vegada emplenat. O bé, una vegada emplenat, l'imprimeixes i ho portes a l’oficina de l'A.F.A. i l’entregues en mà, i així de pas, ens anem coneixent.

Quant és la quota que hauré de pagar?
La quota de soci és de 22€ ANUAL I PER FAMÍLIA, és a dir, que encara que tinguis diversos fills a l’escola solament es paga una quota. Recorda que el pagament de la quota l'has de fer al nostre compte. 

En què em beneficia formar part de l’A.F.A.?
En moltes coses: descomptes per als socis, poder realitzar la gran majoria de les activitats extra-escolars, beneficiar-te de les subvencions de l'associació, aportar les teves idees i plantejaments de millora i tenir un òrgan que t'escolta, et representa i fa que la teva opinió sigui escoltada.

En què es beneficia l’A.F.A que tu siguis soci?
En què, quants més siguem, més aconseguirem. Aportació econòmica, ajuda, col·laboració i idees són fonamentals per al bon funcionament, desenvolupament i actuació de l'AFA.Uneix-te, participa, involucra't i beneficia't d'aquesta oportunitat. Et necessitem!!!